ფორთოხლის წვენი ცხიმიან საკვებს ანეიტრალებს
Posted 5:00 PM by Nina in თემები კულინარია, მალხაზ ხარბედია, მარანი, მეცნიერება, ჯანმრთელობა
მსუყე სადილის მირთმევის შემდეგ ცხიმების განეიტრალებაში ფორთოხლის წვენი დაგეხმარებათ, რომელიც ანტიმჟანგავების მაღალი შემცველობის წყალობით ამცირებს ცხიმიან საკვებში შემავალი მავნე ნივთიერებების მოქმედებას და დაზიანებისგან იცავს სისხლძარღვებს – აცხადებენ ამერიკელი მეცნიერები. გარდა ამისა, ფორთოხლის წვენში შემავალ რადიკალებს ძალუძთ უჯრედისა და მოლეკულების დონეზე შეაჩერონ ორგანიზმში დაწყებული ანთებითი პროცესები.
© ღვინის კლუბი/“Weekend“
0 comment(s) to... “ფორთოხლის წვენი ცხიმიან საკვებს ანეიტრალებს”