ქათამი ღვინოში

Posted 3:00 PM by anano in თემები , ,

 

Bookmark and Share

 

 

მასალა:


1,5 კგ. ქათამი
400 მლ. თეთრი მშრალი ღვინო
5-6 თავი ხახვი

მომზადება:


ქათამი დავჭრად ნაჭრებად და ზეთში კარგად დავაწითლოდ. დავაყაროთ ნახევარ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, გავაგრძელოთ მოშუშვა და ბოლოს დავასხათ ღვინო, ვადუღოთ 5 წუთი. მოვაყაროთ პილპილი, მარილი. გარნირად გამოვიყენოთ: ბრინჯის ფლავი+კომშით ან კარტოფილის ბრაწულა.


p.s. ნაყიდ ქათამს ვატყავებ, მიზეზი ის გახლავთ, რომ ჰორმონებს, რომელსაც საკვებთან ერთად ჭამს, კანში და ცხიმში კონცეტრირდება.

წყარო>>>vinoge.com



0 comment(s) to... “ქათამი ღვინოში”