ავტორები - ქეთი ადეიშვილი, ნინო ფანჯაკიძე
პროდუქტები: 1 ქათამი (1,2 კგ); 2 ხახვი; 2 კბილი ნიორი 1 ჭიქა ქათმის ბულიონი ან თეთრი მშრალი ღვინო; 2 ჭიქა ბრინჯი; 150 გ. ცხვრის დუმა; 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი მწიკვი ზაფრანა; 1 კონა ქინძი და ოხრახუში; 0,5 ჩ/კ ხმელი ქინძი; 2 ლიმონი; მოსართავად - რამოდენიმე ცალი უკურკო ზეთისხილი; მარილი, ძირა და შავი პილპილი გემოვნებით;